top of page

Bandsjörullen 2 juni 2024

IF Ski Team Skåne hälsar alla välkomna till tredje upplagan av rullskidtävlingen Bandsjörullen den 2a juni 2024. Nytt för i år är att vi utökar med en ny kortare bana för barn, ungdomar och motionärer.  Så det finns distanser som passar de flesta. Alla banor går på allmän väg i naturskön omgivning och i böljande fin terräng.

 

Sista ordinarie anmälan är nu på söndag 26 maj, sedan så är det efteranmälan till högre avgift som gäller. Anmäl er gärna i förväg för att underlätta för planering och inköp av fika till efter loppet. För våra egna medlemmar som kör i klubbens namn så bjuder vi på anmälningsavgiften, så där är inget att tveka på utan anmäl er.

 

Loppet har sin start och målgång vid Bandsjöns badplats utanför Ljungbyhed. Karta finns här och badplatsen kan med fördel användas för ett skönt och uppfriskande bad efter tävlingen. Starttid kl. 11.00 för alla klasser.

 

För mer information om loppet och regler, läs inbjudan här

Ett PM med ytterligare information inför tävlingen kommer publiceras inom kort.

 

Anmälan sker via tävlingskalendern. En kortare instruktion hur tävlingskalendern fungerar och hur anmälan går till finns att läsa här

 

Vi ses där!!
Comments


bottom of page