top of page

Snöläger Bruksvallarna

6-11 december
bruksvallarna.jpg

Inbjudan 2023

Avresa sker på onsdagen den 6e december kl 18.00 från Lund och vi kommer tillbaka till Lund på måndagen den 11e december vid 6- tiden på morgonen. Eftersom det är ca 100 mil till Bruksvallarna reser vi på natten i buss.

Vi har en buss med bra benutrymme och WIFI, samt eluttag på flera platser i bussen.

Bruksvallarna är Sveriges finaste längdskidområde och mycket snösäkert. Är det en normal vinter kommer vi kunna åka både på fjället och nere i dalen.

Vi bor på Bruksvallarnas fjällhotell som ligger ca 250 m ifrån skidstadion. Vi får fyra hela skiddagar torsdag – söndag eftersom vi reser på natten. Den som vill träna hårt har möjlighet att träna minst 8 pass på snö.

 

Teknikträning ingår självklart för alla. Minst tre lektioner med våra duktiga tekniktränare och långtur på fjället om spåren där är öppna. Det blir lagom stora grupper så att alla får gott om tid med tränarna. Det blir också någon form av kvällsprogram med föredrag om träning, vallning eller annat – kom gärna med förslag så sätter vi ihop ett program!

All mat när vi är i Bruksvallarna ingår i priset, vi kommer fram på torsdagsmorgonen och startar då med frukost. Vi åker hem efter vi har ätit tidig kvällsmat på söndag. Alltså ingår 4 frukost, 4 lunch och 4 x 2-rätters middag.

Vill ni läsa lite om Bruksvallarna - titta här www.bruksvallarna.se.

Priset för medlemmar är 6500 kr. För icke medlemmar kostar det 7000 kr. Ungdomar som är medlemmar och tränar med klubben åker med för halva medlemskostnaden (3250kr).

 

Det är förtur för IF Ski Team Skånes egna medlemmar. Det som ingår i priset är resa, logi, mat, spårkort och slutstädning. Det som inte ingår är mat under bussresan upp och ner, sänglinne och handduk.

Anmälan och frågor sker till info@skiteamskane.se och när ni fått bekräftelse på att ni fått en plats på resan betalar ni in avgiften till klubbens bankgiro 5273-1429.

 

Senast 1 november vill vi ha in avgiften märkt med namn och ”snöläger Bruksvallarna”.

Blir vi fler än det får plats i bussen blir det väntelista.

bottom of page