Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Snöläger


 

Inbjudan skidläger i Bruksvallarna

 

Bruksvallarna blir av i år också! 2-7 december åker vi!

På grund av corona-pandemin vill vi dock inte boka en buss och fylla den helt - vi kommer istället att ha ett par olika alternativ;

Buss o boende men med bara 40 personer i bussen=eget säte om man inte åker med någon i sin egen familj =6200 kr (Om det bara är 30 personer som anmäler sig till buss måste vi ta en mindre buss och en kostnad på 6700 kr)

Egen transport onsd 2 dec-sönd 6 dec =4500kr

Egen transport torsd 3dec-sönd 6 dec =3500kr

Vid egen transport ingår middag ankomstdag tom lunch avresedag.

Avresa med bussen sker på onsdagen den 2e december kl 18.00 från Lund och vi kommer tillbaka till Lund på måndagen den 7e december vid 06- tiden på morgonen. Skulle det bli så att vi fyller en buss och fler vill åka buss så kommer vi att göra en väntelista tills en buss till är fylld (30 pers)

Bruksvallarna är Sveriges finaste längdskidområde och mycket snösäkert. Är det en normal vinter kommer vi kunna åka både på fjället och nere i dalen.

Vi bor på Bruksvallarnas fjällhotell som ligger ca 250 m ifrån skidstadion. Vi får tre eller fyra hela skiddagar torsdag/fredag – söndag eftersom vi reser på natten. Den som vill träna hårt har möjlighet att träna minst 8 pass på snö.

bruks1

Teknikträning ingår självklart för alla. Minst tre lektioner med våra duktiga tekniktränare, förhoppningsvis filmning av de deltagare som vill och långtur på fjället om spåren där är öppna. Det blir lagom stora grupper så att alla får gott om tid med tränarna. Det blir också någon form av kvällsprogram med föredrag om träning, vallning eller annat – kom gärna med förslag så sätter vi ihop ett program!

All mat när vi är i Bruksvallarna ingår i priset, när bussen kommer fram på torsdagsmorgonen startar vi med frukost. Vi åker hem efter vi har ätit tidig kvällsmat på söndagen.

Vill ni läsa lite om Bruksvallarna - titta här www.bruksvallarna.se.

Barn och ungdomar som tränar i klubbens träningsgrupper har halva priset oavsett vilket alternativ på resa. Det är förtur för IF Ski Team Skånes egna medlemmar. Det som inte ingår är mat under bussresan upp och ner, sänglinne och handduk.

Anmälan och frågor sker till This is a mailto link och när ni fått bekräftelse på att ni fått en plats på resan betalar ni in avgiften till klubbens bankgiro 5273-1429. Anmäl vilket resealternativ ni väljer! Absolut senast 1 november vill vi ha in avgiften märkt med namn och ”snöläger Bruksvallarna”. Om vi inte blir 40 personer som vill åka buss finns det möjlighet att byta till en mindre buss men det kan medföra högre kostnad.

Om resan måste ställas in pga ändrade rekommendationer från Folkhälsomyndigheten när det gäller Covid-19 så försöker vi naturligtvis göra detta till så liten kostnad som möjligt för medlemmarna -men vi känner att det kan vara delar av kostnaden som inte vi kan få tillbaka och kommer därför att betrakta 500kr/person som en icke återbetalbar anmälningsavgift.

Blir man det minsta sjuk får man naturligtvis inte åka med på resan och vi kommer då att i första hand plocka personer från väntelistan och som sista utväg betala tillbaka avgiften. MEN vi ber er att se över reseskyddet i er hemförsäkring! De allra flesta hemförsäkringar täcker att man inte kan åka pga sjukdom så se till att ni har detta skydd i er hemförsäkring!

 

Uppdaterad: 15 SEP 2020 09:00 Skribent: Tina Henriksson
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
IF Ski Team Skåne - Skidor
Thomas Magnusson, Nämndemansvägen 4
22478 Lund

Kontakt:
Tel: 0705746622
E-post: This is a mailto link

Se all info