Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan resa Tjejvasan/Öppet spår


Inbjudan resa Tjejvasan/Öppet Spår Söndag

 

Resan till Tjejvasan och Öppet Spår Söndag går med buss från Lund till Mora. Vi bor på Mora Folkhögskola. Resan startar på fredagen den 21e februari och vi reser hem på måndagsmorgonen den 24e februari.

Boendet sker på golv, madrass, filt och kudde ingår. Vi äter frukost och middag varje dag där vi bor på Mora folkhögskola och det ingår i priset. Boendet ligger på promenadavstånd från Vasaloppsmålet, Vasaloppsmässan och Mora centrum.

Denna resa fungerar perfekt för er som vill åka Tjejvasan eller Öppet Spår Söndag.

Åker man Tjejvasan på lördagen så har man möjlighet att följa med ut i spåret under söndagen och serva Öppet Spår åkarna på vår egen kontroll i Vasslan. Det är kul och kanske en sporre för att åka Öppet Spår året efter? Eller så nöjer man sig med att sova ut, gå på stan i Mora och ta emot alla Öppet Spår åkare när dom går i mål.

Åker man istället Öppet Spår på söndagen så har man lördagen på sig att test-åka spåren, valla skidorna och självklart ta emot alla tjejer som går i mål under Tjejvasan!

Vi kommer att ha en egen kontroll i Vasslan under Öppet Spår, den brukar vara mycket uppskattad av alla åkare. Är det tillräckligt många tjejer som kör Tjejvasan försöker vi ordna en kontroll även då.

Vi använder vår egen buss till bägge starterna, det gör att man kan sitta kvar i den och värma sig innan start.

Priset är 3100 kr för alla medlemmar i IF Ski Team Skåne, man måste då åka Tjejvasan/Öppet spår för IF Ski Team Skåne (är man anmäld för annan klubb/ort är det lätt att ändra). Är man inte medlem eller åker för annan klubb så är priset 3500 kr. När ni fått bekräftelse på anmälan betalar ni in avgiften till klubbens bankgiro 5273-1429 .

I priset ingår resa, boende, frukost (lör, sön, mån) middag (fre, lör, sön) service i spåret, buss till starten och erfarna ledare.

Man tar med egna sängkläder och handduk, mat på resan upp och hem ingår inte, lunch ingår inte.

Frågor och anmälan till This is a mailto link.

 

 

Uppdaterad: 13 AUG 2018 10:01 Skribent: Tina Henriksson

 

Postadress:
IF Ski Team Skåne - Skidor
Thomas Magnusson, Nämndemansvägen 4
22478 Lund

Kontakt:
Tel: 0705746622
E-post: This is a mailto link

Se all info