Hoppa till sidans innehåll

SERNEKE ny sponsor

13 NOV 2018 15:18
  • Skapad: 13 NOV 2018 15:18

Jag tycker det är fantastiskt roligt att få möjlighet att bli en av klubbens större sponsorer.

Att kunna ge tillbaka till samhället har alltid varit viktigt för oss på Serneke. Vi stöttar föreningar och evenemang med samma värdegrund som oss själva. Genom att sponsra föreningar, idrottare, organisationer och evenemang vill vi ge tillbaka till samhället och ta en aktiv del i samhällsbyggandet.
Syftet med vår sponsring är dels att stärka Sernekes värdegrund men också att hitta rätt samarbeten där våra mål och värderingar förstärks genom föreningens arbete och vice versa. Hittar vi rätt i våra åtaganden skapar vi värde för både Serneke, föreningen och samhället.Vi har tre krav som vi vill att de vi sponsrar uppfyller Bidra till att gynna nästa generation. Vara nytänkande och visa mod. Glädje och gemenskap är grunden i verksamheten. IF Ski Team Skåne uppfyller såklart alla tre kraven.

För er som inte känner till Serneke så är det ett nytänkande och expansivt entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget grundades i Göteborg 2002 av Ola Serneke och har under de senaste åren varit ett av Sveriges snabbast växande företag. För er som vill veta mer om Serneke och vår verksamhet så gå gärna in på www.serneke.se.  I år kom Bob Impola två på Vasaloppet för herrar och 2017 kom Sara Lindborg trea på Vasaloppet för damer, gissa vem de tävlade för, Team Serneke förstås. Vi ses på träningen!

 

För Serneke

Kristian Jansson

Skribent: Thomas Magnusson
Epost: Adressen Gömd

Materialsponsor 15 % rabatt till alla medlemar i webshopen med rabattkoden "STS". 

 Huselius skidsport_250

Postadress:
IF Ski Team Skåne - Skidor
Thomas Magnusson, Nämndemansvägen 4
22478 Lund

Kontakt:
Tel: 0705746622
E-post: This is a mailto link

Se all info