Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


För att bli medlem måste du betala medlemsavgift. Avgiften gäller årsvis och året räknas från 1 juli till 30 juni (en skidsäsong alltså). Vill man vara med på våra träningar eller ta del av vissa erbjudanden ska du även betala träningsavgift .

Den uppdelade avgiften gör det lite billigare för de som bara vill åka Vasaloppet i klubbens namn men inte vill/kan vara med på träningarna. Utöver det kan man få träningsavgift, men oftast inte klubbmedlemsskap, betalt via det fritidsbidrag som finns på många arbetsplatser.

Medlems och träningsavgift Junior: 100kr per år.
Medlemsavgift Senior: 300 kr per år.
Träningsavgift Senior: 500 kr per år.

(Se info om träningen under fliken Träning)

 

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan (kryssa i både skidor och längdåkning)  samt betalar in avgiften till klubbens plusgirokonto (87089-9). När din avgift nått oss registreras du och blir medlem.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
IF Ski Team Skåne - Skidor
Thomas Magnusson, Nämndemansvägen 4
22478 Lund

Kontakt:
Tel: 070- 574 66 22
E-post: This is a mailto link

Se all info